deník s vámiZdroj: Deník

Zdravotnictví v Libereckém kraji a hlavně modernizace liberecké nemocnice – to byla hlavní témata diskuzního projektu Deníku Setkání s hejtmanem, které se uskutečnilo v Multifunkčním sále hejtmanství Libereckého kraje.

Zde si můžete přečíst reportáž z akce

Významní zástupci zejména z podnikatelské sféry našeho regionu přijali pozvání Michala Klímy, předsedy představenstva a generálního ředitele vydavatelství VLTAVA LABE MEDIA a.s., a šéfredaktorky Jabloneckého deníku Lenky Klimentové na setkání s hejtmanem Libereckého kraje Martinem Půtou.

Liberecký krajZdroj: logo

Kromě hejtmana Martina Půty se ke zdravotnictví v kraji vyjádřili i další pozvaní hosté a panelisté diskuse – Přemysl Sobotka, náměstek hejtmana pro zdravotnictví a Petr Tulpa, bývalý radní pro resort zdravotnictví. Moderátorkou diskuzní části programu byla Lenka Klimentová.

Skupina ČEZZdroj: logo

Na akci přijalo pozvání přes padesát hostů, nechyběli starostové měst a obcí Libereckého kraje, ředitelé nemocnic a další významní zástupci našeho regionu. Akce se konala pod záštitou Libereckého kraje, hlavním regionálním partnerem setkání byla skupina ČEZ.

Jak diskuze probíhala, si můžete přečíst zde