I letos se tak potkal hejtman Moravskoslezského kraje Ivo Vondrák s pozvanými hosty a spolu se svými náměstky přiblížil, co kraj pod jeho taktovkou udělal v předchozích dvou letech, a hlavně co chystá pro roky příští.

Zdroj: Redakce

Setkání s hejtmanem jsme sledovali on-line zde:

Online reportáž

„Při letošním Setkání s hejtmanem se blíže podíváme na podporu podnikání a inovací v regionu, na novinky ve středním školství nebo na to, co kraj dělá v rámci sociálních služeb. Vzhledem k tomu, že máme krátce po komunálních volbách, tak se dotkneme i tématu spolupráce kraje s městy a obcemi v regionu,“ nastínil před začátkem Martin Pleva, šéfredaktor Deníků v Moravskoslezském kraji.

Zastupitelé Ostravy volili na ustavujícím zasedání 7. listopadu 2018 nové vedení města. Na snímku (zleva, horní řada) Zdeněk Nytra (ODS), Martin Bednář (ANO), David Witosz (Piráti), Karel Malík (ANO), Martin Štěpánek (ODS), Zbyněk Pražák (KDU-ČSL), (zleva
Macura primátorem! Na zastupitelstvu vjel Ostravak do Pirátů

Zítra, v pátečním tištěném vydání Deníku, pak najdete reportáž z dnešního dne. Další a podrobnější informace ze setkání pak čtenáři najdou ve speciální příloze, která bude součástí novin ve středu 14. listopadu.

Zatím si můžete připomenout loňskou atmosféru akce Deníku Setkání s hejtmanem v Ostravě v přiložené fotogalerii:

   Zdroj: Deník

Pracovní snídani s významnými podnikateli tohoto regionu pořádal Deník v aule Gong v Dolních Vítkovicích v rámci projektu Pomozme lidem, pomozme kraji!
Díky novým leteckým spojům se Ostrava přiblíží světu