I letos se tak potká hejtman Moravskoslezského kraje Ivo Vondrák s pozvanými hosty a spolu se svými náměstky přiblíží, co kraj pod jeho taktovkou udělal v předchozích dvou letech a hlavně co chystá pro roky příští.

„Při letošním Setkání s hejtmanem se blíže podíváme na podporu podnikání a inovací v regionu, na novinky ve středním školství nebo na to, co kraj dělá v rámci sociálních služeb. Vzhledem k tomu, že máme krátce komunálních volbách, tak se dotkneme i tématu spolupráce kraje s městy a obcemi v regionu,“ nastiňuje Martin Pleva, šéfredaktor Deníků v Moravskoslezském kraji.

Setkání s hejtmanem v Aule Gong.Zdroj: DENÍK / Lukáš Kaboň

Reportáž ze Setkání s hejtmanem můžete sledovat on-line ve čtvrtek 8. listopadu na webu msdenik.cz, v pátek 9. listopadu pak vyjde i v tištěném vydání Deníku.

Další a podrobnější informace pak čtenáři najdou ve speciální příloze, která bude součástí novin ve středu 14. listopadu.

ANKETA DENÍKU

Vy, čtenáři našeho webu, můžete už nyní rozhodnout o tématech, na která by měl hejtman přednostně odpovídat.

Hlasovat můžete v anketě pod článkem do středy 7.11. do 15. hodiny.

Vybrali jsme pro vás pětici okruhů a vy v anketě pod článkem můžete hlasováním zvolit, kterému by měl hejtman věnovat největší pozornost.

Vítěznou otázku, případně i další v pořadí, za vás na setkání hejtmanovi položíme.

  Zdroj: Deník

Loňskou atmosféru akce Deníku Setkání s hejtmanem v Ostravě si můžete připomenout v přiložené fotogalerii: